На Волині триває акція з виготовлення сухих борщів для солдатів
Волинь

На Волині триває акція з виготовлення сухих борщів для солдатів

23 квітня 2015, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

Вже майже півроку волонтери «Самооборони Майдану Волині» готують сухі борщі для бійців на Сході. Зараз, на жаль, збір сухих овочів значно зменшився. Волонтерам потрібна допомога. У «виробників» сухого борщу є запаси свіжої капусти, цибулі, часнику.

Якщо у вас на кухні є електросушарка, ви можете долучитись або долучити друзів до процесу, посушити певну кількість цих овочів.

Потрібні такі сушені продукти: капуста, цибуля, варена квасоля, гриби (тільки шампіньойни), зелень, часник, голландський сир, коріння пастернаку, петрушки, селери.

Також потрібні томатна паста в упаковках 70 г (потреба – 400-600 пачок на місяць), пропарений рис, перець духмяний, лавровий лист, паприка сушена, коріандр і лимонна кислота.

Приносьте готові сушені овочі на штаб «Самооборони Майдану Волині» (Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх). Довідки за тел. 0508775221 (Алла).

Сухі овочі мають ряд переваг, дуже зручні для приготування страв в польових умовах. Адже мають у 8-10 разів меншу вагу та об`єм, в порівнянні зі свіжими овочами, не потребують особливих умов зберігання, не псуються (продукт довготривалого зберігання), зберігають корисні властивості, вітаміни, мікроелементи. І, головне, їх дуже легко готувати, не треба нічого нарізати або чистити. Треба лише додати банку тушонки – і готовий густий, наваристий борщ, який майже не відрізняється за смаком від домашнього.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися