На «Ягодині» затримали вантаж будівельних плит з Німеччини
Волинь

На «Ягодині» затримали вантаж будівельних плит з Німеччини

28 липня 2015, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

Плити з вапняку загальною вагою 20,8 тонни та вартістю 23,6 тисячі євро з порушеннями митних правил мав намір транспортувати громадянин України через митний пост «Ягодин». Для проведення митного контролю товару водій транспортного засобу надав товарно-супровідні документи, згідно з якими загальна вартість товару становить 9,8 тисяч євро.

У фахівців митниці виникли сумніви, тож вони направили запит до відправника та продавця товару – компанії з Німеччини. Встановлено, що справжня вартість транспортованого товару у 2,4 рази перевищує задекларовану для митного оформлення і на момент переміщення через митний кордон України становить 552 тисячі гривень за курсом Національного банку України, інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

За ознаками переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю відносно комерційного директора українського товариства складено протокол про порушення митних правил. Товар тимчасово вилучено працівниками Волинської митниці ДФС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися