На Волині оголосили надзвичайний стан через пожежу на торфовищах
Волинь

На Волині оголосили надзвичайний стан через пожежу на торфовищах

10 серпня 2015, 20:19
0
0
Сподобалось?
0

На Волині пожежам торфовищ, що виникли біля сіл Бихів Любешівського, Видерта та Ворокомле Камінь-Каширського районів надано статус надзвичайної ситуації місцевого рівня. Тут та в інших районах області пожежі поширилися на загальну площу понад сто гектарів. Особливо напружена ситуація поблизу Ворокомле. До гасіння залучена насосна станція та кілька десятків надзвичайників.

Зазвичай загоряння виникають через людський фактор. Так 8 серпня в Іваничівському районі виникли дві пожежі на зернових полях в селах Мишів, (0,15 га вівса на корні) та в Волиця (знищено 1 га пшениці на корні). Причиною пожеж в обох випадках стало випалювання стерні двома місцевими мешканцями.

9 серпня в цьому ж районі трапилось ще два загорання стерні на загальній площі близько 4 га на сільськогосподарських угіддях в селах Грибовиця та Низкиничі. Вогонь також загрожував перекинутись на зернові поля. Для гасіння пожеж залучалось відділення чергової варти ДПРЧ-5 з Нововолинська. Встановлено, що загорання трапились через необережне поводження з вогнем власників земельних паїв – Пасося О.Л., 1968 р.н. та Юхимука Ю.М., 1947 р.н.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися