На Волині попрощалися з сапером 14 ОМБР
Волинь

На Волині попрощалися з сапером 14 ОМБР

21 серпня 2015, 22:12
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на Волині поховали сапера 14 окремої механізованої бригади 27-річного Олексія Ярмолюка. Відспівали відспівали воїна у храмі Пресвятої Богородиці Української Православної церкви у рідному для Ярмолюка селі Боровичі Маневицького району. У 27-річного чоловіка залишилися дружина, батьки, два брати і сестричка. 30 липня сапер отримав важкі поранення під Маріуполем. Лікувався у госпіталях Дніпропетровська і Києва. Помер 18 серпня у столичному шпиталі.

Як розповідає сайт ВОДТРК, Олексій Ярмолюк після школи служив строкову у Президентському полку, у саперному взводі. Згодом, працював дільничним інспектором міліції у рідному селі. Звільнившись із органів поїхав на заробітки до столиці. А повернувшись, одружився і привів у дім молоду дружину. 4 лютого був мобілізований. Служив у 184 навчальному центрі, 14 окремій механізованій бригаді. Згодом у складі батальйону тактичної групи потрапив під Маріуполь.

«Особливо тяжко були поранені нижні кінцівки. Стегнова кістка лівої і правої ноги. І крім того, передпліччя правої руки. Він втратив велику кількість крові. Ускладнення було в тому, що серце тяжко працювало і нирки відмовили, але останнім часом стан був кращий і були перспективи, що він буде жити», – розповіла Боровичівський сільський голова Тамара Мандзюк.

Однак, доля виявилася невблаганна. Труну з тілом Олексія Ярмолюка пронесли вулицями його рідного села під траурні мелодії духового оркестру Маневицького районного будинку культури. Попрощатися з Героєм прийшли не лише жителі села, але й сусідніх населених пунктів, представники районної влади.

Хлопець з гарним почуттям гумору, добре вчився у школі, любив спорт – так відгукнулася про свого учня класний керівник Ірина Вейна.

«Це – дійсно була «золота» людина. За ці 7 років я не мала жодного конфлікту з ним. Він був завжди веселий, усміхнений, життєрадісний, добре вчився, поважав батьків і завжди на батьківських зборах я тільки дякувала батькам за виховання сина», – наголосила вона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися