Волинь не віддасть найбільших платників податків львівським податківцям
Волинь

Волинь не віддасть найбільших платників податків львівським податківцям

10 жовтня 2015, 11:31
0
0
Сподобалось?
0

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з представниками Волинського обласного об’єднання організації роботодавців. Учасники зібрання уже вкотре за останні роки обговорювали проблему пов’язану з розпорядженням ДФС України щодо переводу найбільших волинських підприємств на обслуговування у так званому офісі великих платників податків у Львові. Ідея великих регіональних податкових центрів належить ще команді Азарова та Януковича. Її негативно сприймають більшість підприємств, які підпадають під категорію великих платників податків. Волинь – не виключення. Дивно, але з втечею команди Януковича ідея ще більшої централізації податкових зборів чомусь залишилася жити. І це в умовах, коли в країні декларується курс на децентралізацію.

Два тижні тому керівники підприємств знову почали отримувати повідомлення про необхідність переведення податків у Львів, Одесу, Київ. За такої «реформи» Волинь ризикувала втратити понад 30 мільйонів гривень. Тому днями, в рамках робочої поїздки у Київ Володимир Гунчик зустрівся з головою ДФС Романом Насіровим. Він повідомив, що протягом місяця спеціальний офіс все ж таки створять у Луцьку, проте не власний, а філію Львівського, де працюватиме 20 осіб. При цьому Волинь не повинна втратити належних їй коштів.

– Якщо впродовж жовтня будуть спроби адміністративного тиску переведення податкових зобов’язань із місця реєстрації – я про це повинен дізнатися негайно, – наголосив Володимир Гунчик. – Намагатимуся зробити все для того, аби кошти зосереджувались на території регіону.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися