Недолюстрованого екс-начальника волинської міліції замінили на героя з Горлівки
Волинь

Недолюстрованого екс-начальника волинської міліції замінили на героя з Горлівки

15 грудня 2015, 22:39
0
0
Сподобалось?
0

Начальник Київського поліцейського главку генерал Олександр Терещук, який був у часи Євромайдану начальником УМВС України у Волинській області, звільнений з посади, на основі подання голови Нацполіції Хатії Деконаїдзе. Цікаво, що це уже друге звільнення Олександра Дмитровича з крісла керівника столичних правоохоронців. Спершу до нього, на вимогу громадських активістів, у тому числі й волинян, був застосований закон про люстрацію. Проте Петро Порошенко з погодження профільного комітету Верховної Ради видав розпорядження, яким дозволив не застосовувати до Терещука відповідне законодавство.

Сьогодні ж поліція Києва отримала нового очільника. Так , знову ж таки, на основі подання глави Національної поліції України Хатії Деканоїдзе, заступником голови Національної поліції України – начальником Головного управління Національної поліції в місті Києві призначено Андрія Крищенка. До цього він очолював правоохоронців Харкова. Фотографії Андрія Крищенка розлетілися по усьому світу завдяки його героїчному вчинку під час захоплення сепаратистами та бойовиками Ігоря Безлера райвідділу міліції у Горлівці. Не зважаючи на загрозу власному життю він до останнього захищав прапор України на адмінприміщенні. Його до напівсмерті побили бойовики.

https://www.youtube.com/watch?v=Wh41UPvQujg

За героїзм, проявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі Крищенко нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися