З ким «Волинь» зіграє в Індії
Волинь

З ким «Волинь» зіграє в Індії

2 лютого 2016, 11:10
0
0
Сподобалось?
0

У ніч з 1 на 2 лютого футболісти і тренери «Волині» дісталися літаком аеропорту в індійського місті Коча, щоб зіграти на представницькому міжнародному турнірі Sait Nagjee Amarsee International Tournament. Організатори з міста Кожикоде оплатили не тільки проживання команди, але й переліт «Волині» в Індію та в зворотному напрямку.

За повідомленням прес-служби луцького футбольного клубу Віталій Кварцяний взяв із собою на екзотичний збір 20 гравців.

Це воротарі Артем Кичак, Богдан Шуст, Віталій Неділько; оборонці Володимир Польовий, Івіца Жуніч, Артем Шабанов, Роман Никитюк, Олександр Насонов, Сергій Логінов, Міха Горопевшек, Владислав Шаповал; півзахисники Редван Мемешев, Сергій Кравченко, Олег Герасимюк, Андрій Богданов, Олександр Чепелюк, Юрій Романюк та нападники Анатолій Діденко, Дмитро Козьбан, Сергій Петров.

Турнір комерційний. Тож переможець отримає 30 тисяч доларів, фіналіст – на 15 тисяч. Кращий гравець вирішального матчу також отримає премію – тисячу доларів.

До 7 лютого підопічні Кварцяного матимуть тренування на стадіоні місцевого медичного коледжу. На турнірі «Волинь» потрапила до групи «А», у якій зіграє з румунським «Рапідом» (7 лютого), бразильським «Атлетико Паранаенсе» (11 лютого) та англійським «Вотфорд» (15 лютого).

Аби дістатися півфіналу турніру лучанам слід посісти перше або друге місце в групі. Півфінали відбудуться 18 і 19 лютого, а фінал заплановано на 21 лютого. Утім незалежно від того, чи зіграє в ньому «Волинь» до 23 лютого команда матиме можливість тренуватися і готуватися до відновлення чемпіонату в Кожикоде.

До Луцька лучани дістануться тільки вранці 25 лютого, за тиждень до першого чвертьфінального матчу проти луганської «Зорі».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися