СБУ Волині передала у музей раритети, вилучені у контрабандиста
Волинь

СБУ Волині передала у музей раритети, вилучені у контрабандиста

18 березня 2016, 12:56
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України передала у Волинський краєзнавчий музей культурні цінності, вилучені у контрабандиста. Серед старовинних предметів переданих музею: піднос під самовар, виготовлений Товариством латунного і мідепрокатного заводів Олександра Григоровича Кольчугіна (кін ХІХ ст.), копія золотої медалі (часів Кримської війни 1853-1856 р.р.), медаль за «Усмирение польскаго мятежа» Російської імперії, частина трьохстворчатого складеня із зображенням Святого Миколи, православний бронзовий хрест (ХІХ ст.), напрестольний підсвічник (кін. ХІХ-го – поч. ХХ-го ст.), книга «Полное собрание сочинений Кольцова А.В.» (1911 р.) та книга «карманный польско-русскій и русско-польскій словарь» (1868 р.).

Як зазначають у прес-службі УСБУ у Волинській області, у лютому минулого року співробітники управління затримали громадянина однієї з європейських країн, який намагався вивезти з України сім старовинних предметів, що мають культурну цінність.
Любомльський районний суд визнав контрабандиста винним та призначив йому покарання у вигляді штрафу з конфіскацією предметів злочину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися