На Волині участь у виборах візьме скандальний комуніст Олександр Кононович, а його брат балотуватиметься у Чернігові
Волинь

На Волині участь у виборах візьме скандальний комуніст Олександр Кононович, а його брат балотуватиметься у Чернігові

10 червня 2016, 22:49
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні волинянам і не тільки підготувала Центральна виборча комісія. Під час свого чергового засідання ЦВК зареєструвала у виборчому окрузі № 23 члена КПУ Олександра Кононовича. Під час подачі документів він позиціонував себе як само висуванця. 8 з 12 присутніх членів центрвиборчкому проголосували «за» його реєстрацію.

Що цікаво, його брат Михайло Кононович таки балотуватиметься у 206 окрузі у Чернігові. Стати кандидатом йому вдалося з другої спроби. Адже ЦВК 7 червня відмовила йому у реєстрації, зважаючи на його приналежність до КПУ. Що змінилося за кілька днів, сказати важко. Адже і він і його брат відкрито демонстрували підтримку діям Росії у Криму та на Донбасі. Тож для них уже сама реєстрація кандидатами є успіхом.

Окрім Олександра Кононовича до претендентів на мандат від округу №23 додався Володимир Демчук, якого висунула партія «Україна славетна».

Він народився 10 березня 1990 року в селищі Мізоч Здолбунівського району Рівненської області. Нині є директором ТОВ «Славія», проживає у селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області.

Загалом про бажання балотуватися у 23 окрузі заявили 12 осіб, восьмеро кандидатів зареєстровані офіційно: Іван Вовк (самовисування), Ірина Констанкевич (Всеукраїнське об’єднання патріотів «УКРОП»), Федір Веніславський (самовисування), Олександр Пирожик (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»), Сергій Була (Радикальна партія Олега Ляшка), Володимир Демчук (політична парті «Україна славетна»), Людмила Кирда (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина») та Олександр Кононович (самовисування).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Кононович -програма
    Кононович -програма

    Гузи- Лапины-Данильчуки и другая мразь разбогатевшие на крови АТО и слезах народа. Всех на нары, нигде ни дня из вас никто не работал, а тачки, квартиры, бабло от куда? Ваше место собаки 20 лет на рудниках и жить как миллионы украинцев за тысячу гривен в не в день как вы привыкли, а в месяц.... А то и смертную казнь таким ворам и кровопийцам народа Украины как вы и то публично. Будет вам и бабло и договорняки и лес и янтарь, с собой не заберёте.

    11 червня 2016, 01:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися