Казкова «Ніч у Луцькому замку»
Волинь

Казкова «Ніч у Луцькому замку»

8 липня 2016, 10:03
0
1
Сподобалось?
1

У ніч з 2 на 3 липня у Луцьку після дворічної перерви відбулося арт-шоу «Ніч у Луцькому замку». Цього року основною темою дійства стала фантастична казка. Спершу організатори подбали про найменших відвідувачів. Казку для них показали актори Волинського обласного академічного театру ляльок. Лише потім відбулося офіційне відкриття «Ночі у Луцькому замку» з привітаннями від офіційних осіб та театралізованим дійством із запаленням вогню луцькими князем та княжною. Далі казку уже для дорослих наповнювали яскравими барвами театр «ГаРмИдЕр» із серією фантастичних перформансів, театр «Fire Dance» із вогняною містерією, творча група «Княжа забава» із середньовічними розвагами, театр на ходулях «Liumanov show». Арт-проект «Бармаглот» з Мінська вперше на «Ночі у Луцькому замку» показав неонове шоу.

Цікавою була й музична сцена, а її головними гостями свята стали фіналісти українського відбору до Євробачення-2016 – драйвовий гурт «The Hardkiss».

Традиційно територія фестивалю була майданчиком для ярмаркування та майстер-класів. В одній з локацій реалізували благодійний арт-проект Тетяни Мялковської «Казкова істота Луцького замку». Тут в оригінальний спосіб збирали кошти на допомогу бійцям АТО. Роль казкової істоти виконала велика кована фігура коня, до якої кожен міг прикріпити дощечку з попередньо написаним побажанням. Свої послання залишили тут Луцький міський голова Микола Романюк та головний спонсор свята – депутат міської ради Андрій Покровський.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися