Відновившись на роботі через суд, начальник поліції Луцька пішов на пенсію і написав відкритого листа Деконаїдзе
Волинь

Відновившись на роботі через суд, начальник поліції Луцька пішов на пенсію і написав відкритого листа Деконаїдзе

12 липня 2016, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області полковник Ігор Муковоз вийшов на пенсію. Відповідний рапорт про звільнення він написав ще 29 червня у зв’язку зі «скороченням штатних розписів або проведенням організаційних заходів».

Загалом в МВС Ігор Муковоз відслужив майже 23 роки.

Під час проходження атестаційної комісії Ігор Володимирович був визнаний профнепридатним. Однак після звільнення з органів дуже швидко поновився на своїй посаді через суд.

Рішення звільнитися на власній сторінці у «Фейсбук» прокоментував дуже коротко: «Не маю бажання приймати участь в цьому ......... Маю за честь подякувати всім з ким проходив службу. Час дасть оцінку кожному з нас. Дякую.»

Тут же Ігор Муковоз розмістив посилання на відкритий лист, який, судячи зі змісту, адресований керівнику Нацполіції Хатії Деконаїдзе з промовистою назвою «Залишіть мені свою грузинську адресу». У ньому вже екс-начальник луцької поліції з сарказмом оцінює реформу МВС та веде заочний діалог з адресатом.

Також слід зазначити, що Ігор Муковоз не єдиний з високопоставлених волинських офіцерів поліції, хто вирішив піти зі служби. Серед них також заступник начальника поліції Волині Олександр Балицький та очільник карного розшуку області Геннадій Єпіфанович.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися