Лучани наготували багато домашніх харчів для бійців 14 бригади та розвідників
Волинь

Лучани наготували багато домашніх харчів для бійців 14 бригади та розвідників

10 листопада 2016, 17:56
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні з Луцька на Луганщину та Донеччину для військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади та 131-го окремого розвідувального батальйону повезуть продукти харчування. Передача сформована з ініціативи громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Надія» та за підтримки міського голови Миколи Романюка.

Голова громадської організації Любов Карабан зауважила, що члени організації власними силами приготували продукти харчування для хлопців.

«Власними силами вдалося приготувати котлети, квашену капусту, салат «Олів’є», зрази тощо. Також, завдяки небайдужим підприємцям, хлопці отримають печиво, каву, чай, мед», – зазначила вона. Подякувала за допомогу Церкві Євангельських Християн Баптистів «Дім Євангелія», які надали приміщення для приготування продуктів, а прихожани церкви допомагали у приготуванні.

Допомогу надали також Луцький міський голова Микола Романюк, ТМ «Забіяка» та «Линник», Луцька кондитерська фабрика, підприємці Завокзального ринку та інші небайдужі лучани. КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування» виготовив 120 кілограм вареників, 50 кілограм голубців та 500 солодких пирогів із варенням для хлопців.

Крім того, у вантажі є й набір медикаментів, які надали Муніципальна лікарняна каса та Центр первинної медико-санітарної допомоги. А діти доповнили посилки малюнками та Державний Прапор України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися