Водій, який вигнав бійця АТО з пільговим квитком з автобуса, нічого не порушив — «Укртрансбезпека»
Волинь

Водій, який вигнав бійця АТО з пільговим квитком з автобуса, нічого не порушив — «Укртрансбезпека»

14 грудня 2016, 23:33
0
0
Сподобалось?
0

9 грудня на електронну адресу колишнього добровольця «Азову», а нині бійця 14 ОМБР Мирослава Никитюка надійшла відповідь від Київського міжрегіонального управління Уктрансбезпеки, щодо випадку, який мав місце з ним 30 жовтня на автостанції у Нововолинську. Боєць придбав пільговий квиток і хотів доїхати автобусом «Нововолинськ-Київ» до Володимра-Волинськго. Проте водій публічно ображаючи та принижуючи молодого ветерана АТО, виставив його з транспортного засобу.

Відкидаючи у бік різного роду реверанси чиновників на зразок посилань на Конституцію і закони, в Уктрансбезпеці Мирославу Никитюку повідомили: «Факти, викладені у Вашому зверненні, не підтвердились, але з ФОП Новіковим Л. А. та водіями було проведено роз’яснювальну роботу щодо неухильного дотримання вимог чинного законодавства та ввічливого ставлення до пасажирів».

Також в Уктрансбезпеці повідомили, що перенаправлять звернення волинського бійця до установи, яка займається організацією перевезень задля прийняття заходів реагування.

Зі свого боку активісти ЦК «Азов» та Мирослав Никитюк шукатимуть свідків скандальної ситуації і будуть добиватися справедливості й надалі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися