На Волині п’яні українські та польський контрабандисти намагалися прорвати заслін прикордонників
Волинь

На Волині п’яні українські та польський контрабандисти намагалися прорвати заслін прикордонників

16 січня 2017, 18:52
0
0
Сподобалось?
0

Ввечері для оформлення на виїзд із України у пункт пропуску «Ягодин» прибули троє громадян України та громадянин Республіки Польща на автомобілі «Фольксваген Гольф» іноземної реєстрації. Оскільки щодо цього авто виникли деякі підозри, його вирішили спрямувати у місце для поглибленого огляду. Але під час руху до спеціального боксу водій «Фольксвагена» вирішив різко змінити напрямок та попрямував на виїзд із пункту пропуску. Авто зупиняли за допомогою спецзасобу, пошкодивши три колеса, а вже за кілька секунд автомобіль правопорушників заблокувала машина групи швидкого реагування. Люди, які були в салоні «Фольксвагена», відмовились виходити із авто. Всі вони, за зовнішними ознаками, перебували в нетверезому стані.

Зрештою у конструктивних порожнинах дверцят автомобіля охоронці кордону виявили близько 600 пачок сигарет «Квін Ментол» та «Комплімент» без українського акцизу на загальну суму майже 10 тисяч гривень.

Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення режиму пункту пропуску та злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду. Крім цього, на водія представниками Нацполіції складено протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися