На гарячому затримали викрадачів лісу
Волинь

На гарячому затримали викрадачів лісу

7 квітня 2017, 21:00
0
1
Сподобалось?
1

Працівники мобільної рейдової групи державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» спільно з лісовою охороною Боголюбського лісництва у нічну пору затримали чоловіків, які зрізали сім дубів. Природоохоронці почули роботу електропили у лісі, й вирушили на звук. Забачивши позашляховик «Рено Дастер» лісової охорони браконьєри почали тікати на автомобілі «Форд Транзит». Наздогнали й зупинили утікачів серед поля між селами Мартинівка Луцького та  Дубова Корчма Горохівського районів. У машині не було доказів здійснення самовільної рубки лісу. Водій, звісно, говорив, що узагалі не виїжджав з лісового масиву.

Тим часом лісничий і помічник лісничого Боголюбського лісництва поїхали на місце, де було виявлено самовільну рубку. Там затримали іще одного чоловіка. Мабуть, не орієнтувався на місцевості, тож не зміг вчасно втекти. Був із ними іще третій чоловік. Але, мабуть, «досвідчений», тож йому «колеги доручили» втікати із пилками. Зважаючи на те, що в лісі він орієнтується добре, лісовій охороні не вдалося наздогнати цього лісопорушника.

У результаті зафіксовано факт крадіжки 7 дубів на загальну суму збитків – 82 тисяч гривень. Лісова охорона повідомила про цей факт поліцію. Адже за такі збитки вже передбачена кримінальна відповідальність.

Автомобіль лісопорушників забрали на штрафплощадку. Затриманими виявилися троє лучан.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися