На аукціоні кіборгів у Луцьку зібрали понад 360 тисяч гривень на лікування військових
Волинь

На аукціоні кіборгів у Луцьку зібрали понад 360 тисяч гривень на лікування військових

9 травня 2017, 10:20
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно тисячним накладом видано календарі із зображеннями волинських «кіборгів» – учасників оборони Донецького аеропорту. Днями у рамках проекту «Герої – серед нас» відбувся благодійний вечір під патронатом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика та Митрополита Луцького і Волинського Михаїла, де усі охочі мали змогу придбати календарі та долучитися до збору коштів для воїнів АТО.

На захід прийшли чимало впливових Волинян, військових, героїв календаря, волонтерів, представників ЗМІ. Після спільної молитви за полеглими та живими Героями, а також за мир та Україну, розпочався благодійний аукціон. Слід зазначити, що  головна мета заходу – збір коштів на реабілітацію після десяти оперативних втручань волинському «кіборгу» Андрієві Луцику, уродженцю Рівненщини, нині ковельчанину, який воював в АТО у складі 80-ї ОДШБр, 3-го батальйону, а також на лікування онкохворому Героєві Володимиру Бабію, бійцю 54-ї окремої механізованої бригади, 3-го танкового батальйону, що народився та мешкає на Горохівщині.

До слова, ідея організувати аукціон з метою збору коштів для волинських Героїв належить волонтерці та журналістці Ользі Валянік, яка також активно допомагає хлопцям на фронті.

Інформаційними партнерами благодійного вечора стали ПАТ НСТУ Волинська регіональна дирекція, газети «Волинь-нова», «Сім’я і дім», волинський корпункт газети «Урядовий кур’єр», інформаційні видання «Таблоїд Волині», «Волинський інформаційний портал», «Волинська правда», «Волинь24», «ВолиньPOST», які спеціально для проведення аукціону запропонували власні лоти – продавали публікації та інтерв’ю.

Музичний супровід забезпечили Оркестр «Кантабіле», Галина Овсійчук, квартет «Автограф», Галина Конах та Василь Чепелюк.

Завдяки продажу 15 лотів вдалося отримати 322 тисячі гривень. Окрім того, 10 тисяч передав представник благодійного фонду «Волинь 2014», 5 тисяч – інформаційне видання «Волинська правда», 3 тисячі – Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, а зі скриньки для добровільних пожертв дістали 21 тисячу 240 гривень. Загальна сума, яка буде згодом передана на лікування та реабілітацію хлопців-бійців АТО, становить 361 тисяча 240 гривень. Слід також зауважити, що ті, кому не випало долучитися до аукціону заявили про готовність перерахувати кошти на рахунки Героїв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися