Волиняни завоювали нагороди на чемпіонаті України з джиу-джитсу
Волинь

Волиняни завоювали нагороди на чемпіонаті України з джиу-джитсу

31 травня 2017, 22:06
0
0
Сподобалось?
0

У Києві відбувся Відкритий чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу, версія «но-гі». В Україні це найпрестижніший турнір з цього виду спорту. Понад 300 спортсменів з усіх куточків України та близько 40 різних клубів змагались за перемогу та чемпіонство.

Луцькі джитсери з клубу «GARDA» – єдиного на Волині, що захищає честь області по греплінгу і БДД, гідно представили Волинь, здобувши у підсумку 8 нагород у різних вагових категоріях

Зокрема, призові місця здобули:

3 місце – Михайло Савчук – ветерани, сині пояси – 85 кг

2 місце – Володимир Бубнюк – підлітки,білі пояси – +63 кг

2 місце – Гарік Михальчук – юніори, білі пояси – 82,5 кг

2 місце – Олександр Устимович – дорослі, білі пояси – 73,5 кг

2 місце – Богдан Бальбуза – дорослі, білі пояси – 79,5 кг

2 місце – Едуард Васільєв – дорослі, білі пояси – 85.5 кг

2 місце – Вікторія Казакова – жінки, білі пояси – +65.5 кг

1 місце – Михайло Іщук – дорослі, білі пояси – 67.5 кг.

Як зауважив керівник і тренер клубу Михайло Савчук, «GARDA» динамічно розвивається і наразі входить до низки клубів, які на кожних змаганнях претендують на командні призові місця. Для прикладу, на недавньому відкритому чемпіонаті «Lviv open 2017 no-gi» команда серед понад двадцяти різних клубів виборола перше командне місце. Цьому передувала серйозна підготовка і місяці кропіткої роботи.

Окрім того, збільшилась кількість вихованців клубу різних вікових категорій – від дуже маленьких (4-6 років) до дорослих. Це пов’язано як з ростом цікавості до бразильського джиу-джитсу зокрема, так і з успіхами клубу на змагальній арені. І традиційно оголошує подяку тим, хто допомагає спортсменам тренуватись та досягати нових висот. Це: Олексій Шмігель, Юрій Онопріюк, Вадим Борецький (ТОВ «Авто Вест Груп»), Віктор Гемба (мережа магазинів «Євродім») та Андрій Матвійчук (ТзОВ «Західна лінія»),

Бразильське джиу-джитсу (поширене скорочення – БДД) – бойове мистецтво, спорт, та система самозахисту, що сфокусована на боротьбі, особливо, в партері. Це бойове мистецтво походить від японського бойового мистецтва кодокан дзюдо.

Бразильське джиу-джитсу навчає, що менша, слабша людина може успішно захищатися, та перемагати більшого та міцнішого супротивника, застосовуючи фізичні принципи та правильну бойову техніку – больові та задушливі прийоми. Техніка БДД використовуються на спортивних змаганнях з боротьби, змішаних бойових мистецтвах та для самозахисту. Головну роль у тренуваннях відіграє спаринг (в БДД також зветься ролінг) та тренування у парі з партнером.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися