У стрілянині в центрі Івано-Франківська «засвітився» син екс-губернатора Волині Анатолія Француза
Волинь

У стрілянині в центрі Івано-Франківська «засвітився» син екс-губернатора Волині Анатолія Француза

28 серпня 2017, 18:53
0
1
Сподобалось?
1

У суботу у центрі Івано-Франківська між відвідувачами «Pasage Gartenberg» стався конфлікт з бійкою та застосуванням зброї. Стрілянина виникла між компанією, яка приїхала у ресторан на кількох автомобілях.

Як пише видання «Курс», спершу зустріч переросла у бійку, а очевидці бачили навіть людей з автоматами. Доки приїхали правоохоронці, з «Pasage Gartenberg» компанія зникла. На вулиці Галицькій патрульні зупинили автомобіль, в якому везли в обласну лікарню пораненого чоловіка. Його підстрелили з мисливської рушниці, повідомили у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківська. Загалом поранення отримали двоє чоловіків.

Згодом затримали ще два автомобілі. Один з них – на вулиці Січових Стрільців. Це «Nissan X-Trail». Всередині також нібито знайшли зброю. З достовірних джерел «Курсу» стало відомо, що цей автомобіль належить Анатолію Французу-молодшому – синові одіозного генерал-майора міліції Анатолія Француза, який з 2002 до 2005 року був головою Волинської обласної державної адміністрації. Але автомобілем керував не власник. Анатолій Француз-молодший поки проходить у справі як свідок. Він донедавна працював помічником судді в Івано-Франківському окружному адміністративному суді. Свідки стрілянини розповіли «КУРСу», що Анатолій Француз-молоший був у «Pasage Gartenberg» під час конфлікту. Також з ним за столом сидів Ігор Халаменда, відомий з 90-х під прізвиськом «Бура», власник центрального продуктового ринку в Івано-Франківську та екс-депутат міської ради від Партії регіонів. На зустріч Халаменда приїхав на своєму броньованому «Mersedes-Benz G55AMG».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися