Вкрав на тисячу, а «сісти» може на шість років: волинянин обікрав «Волиньгаз»
Волинь

Вкрав на тисячу, а «сісти» може на шість років: волинянин обікрав «Волиньгаз»

26 лютого 2018, 12:04
0
0
Сподобалось?
0

Учора, 25 лютого, зі складу одного із місцевих підприємств злодій викрав вісім газових балонів. Поліцейські протягом доби встановила особу правопорушника та затримали його. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські з’ясували, що злодій проник у складське приміщення через дах і викрав вісім газових балонів. Сума завданих підприємству збитків - понад тисячу 200 грн.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно зі слідчо-оперативною групою встановили причетність до скоєння крадіжки 29-річного місцевого жителя. Відомо, що раніше зловмисника вже притягували до відповідальності за вчинення грабежу. Поліцейські вилучили в правопорушника викрадені балони, які повернутьзаконному власникові.

«За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали криміналье провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу», - повідомив Михайло Бобик, начальник Нововолинського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися