Волинському кіборгу «вирощують» нові руки
Волинь

Волинському кіборгу «вирощують» нові руки

22 березня 2018, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

Захисник Донецького аеропорту, якому лікарі 2 роки рятують руки, потребує коштів на лікування. Просимо допомогти нашому Герою, інваліду війни II групи Андрію Луцику закрити медичний рахунок за лікування в 98 000 грн., -пише на своїй сторінці у Facebook Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.
Андрій Луцик, боєць 80 бригади, отримав важкі обмороження кінцівок під час  виконання бойового завдання в районі ДАПу. Це призвело до важких наслідків
Позаду 11 складних операцій і 2 роки життя в лікарнях зі страшним болем і діагнозами,з постійною боротьбою за свої живі руки і з постійною загрозою ампутації. Андрій виховує двох синів-школярів Богдана і Максима. Дружина Наталя працює в дитячому садочку. Пенсія інваліда війни II групи з усіма надбавками 4 200 грн. Знайти 98 000 грн. на лікування батька для сім”ї Луциків нереально.
Лікарі після численних консиліумів в Україні і за кордоном запропонували Андрію спробувати найсучашніший, але дороговартісний метод клітинної терапії - ВВЕДЕННЯ КУЛЬТИВОВАНИХ МЕЗЕНХІМАЛЬНИХ СТОВБУРОВИХ КЛІТИН КІСТКОВОГО МОЗКУ. Мета методу - досягти ремісії з приводу синдрому Рейно, покращити рух пальців, вилікувати трофічні виразки. Так лікарі вирішили не тільки зберегти Андрію пальці, а ще й покращити функцію кисті, загальний стан організму та досягти тривалої ремісії з основних хвороб.
В Андрія виконали забір кісткового мозку та крові. Потім цей кістковий мозок та кров передали в клініку «VIRTUS” , де в сучасній лабораторії з цього матеріалу вирощують стовбурові клітини. З крові приготували спеціальний препарат (АМК – автомезоконцентрат тромбоцитів).. А з кісткового мозку вирощують 100 млн. мезенхімальних клітин. Далі виготовлені препарати та вирощені в лабараторії “VIRTUS” клітини вводяться протягом 2 місяців за певнею схемою. Почали лікування 16 березня..
Щира подяка клініці “VIRTUS” за безплатні консультації , відтермінування оплати, нарахованої по собівартості за використанння витратних матеріалів.На новітній медичний метод держава коштів не виділяє. Просимо всіх допомогти Андрію жити з руками,- звертаються активісти.

Картка допомоги: Приватбанк, Луцик Наталія Миколаївна (дружина) 5168 7573 5622 2440

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися