Олександр Савченко та Володимир Гунчик продовжать роботу в тандемі
Волинь

Олександр Савченко та Володимир Гунчик продовжать роботу в тандемі

26 березня 2018, 12:16
0
0
Сподобалось?
0

Днями на Волині призначили нового губернатора – Олександра Савченка. Тим не менше, сьогодні, 26 березня 2018 року, на оперативну нараду в голови ОДА прийшов й екс-очільник області – Володимир Гунчик. Адже, як зазначили чиновники, зі зміною керівництва, курс області лишається той самий, - інформує відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Так, за словами керівника найвищої виконавчої гілки влади в області, досвід, який має Володимир Петрович, отримати складно, особливо за такий короткий проміжок часу. А зважаючи на те, що посадовців призначав Президент України Петро Порошенко, тому спільно працюватимуть й надалі.

– Ми тандем центральної влади. Тож ніхто не повинен розраховувати в області, що політика зміниться. Ми працюємо на благо українського народу, зокрема тих людей, які проживають на території Волині. Це безумовно. І з Володимиром Петровичем, я надіюся, ми будемо працювати. Не тільки тому, що він є депутатом обласної ради, а й тому, що він має дуже великий досвід управління регіоном. Яким чином буде ця співпраця – не готовий сказати. Але, повірте, ми будемо працювати. Тому я не повинен чути критику в його адресу. В мою адресу – будь ласка. Критикуйте скільки вам бажається, але конструктивно, - відзначив Олександр Ілліч.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися