Представили нових радників голови облдержадміністрації
Волинь

Представили нових радників голови облдержадміністрації

26 березня 2018, 15:05
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 26 березня 2018 року, під час оперативної наради голова облдержадміністрації Олександр Савченко представив своїх нових радників. Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

– Сьогодні в залі присутні декілька нових облич. Вас це не повинно лякати. Адже,  переходячи із колективу в колектив, я ніколи не робив змін. Нема в мене такого бажання та принципу. Інколи це буває, але в силу обставин та висновків від нашої спільної роботи, – зазначив Олександр Ілліч.

Зокрема, радником з кадрових та юридичних питань став Петро Столяр, який є великим професіоналом у сфері визначення ефективності управлінської системи. Разом із тим, голова ОДА відзначив, що зміни у структурі облдержадміністрації будуть, адже кожен будує її «під себе».

Окрім того, на прохання Олександра Савченка, Олександр Закузенний звільнився з посади заступника директора з питань економічної безпеки «Житомирводоканалу». І відтепер працюватиме радником голови Волинської облдержадміністрації.

Натомість питаннями будівництва займатиметься Валерій Криворог.

– Він мій радник по будівництву будь-якому – дорожньому капітальному, поточному. Дуже довго працював в Києві. Зараз звільнився з посади заступника мера міста Фастів, за що я йому вдячний, – додав Олександр Ілліч.

Водночас керівник найвищої виконавчої гілки влади в області поінформував, що чинні заступники голови – Світлана Мишковець та Сергій Кошарук – продовжать працювати на посадах вже під його керівництвом.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися