Перші 5 нових тролейбусів відправляться з Луцька до Кременчука
Волинь

Перші 5 нових тролейбусів відправляться з Луцька до Кременчука

26 березня 2018, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Перші 5 нових тролейбусів із 40 замовлених презентував міській владі Кременчука Луцький автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс». Про це повідомили в прес-службі Корпорації.

На Волинь приїхали представники Кременчука Полтавської області, зокрема, міський  голова Віталій Малецький , директор КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» Олександр Вертюх та іншим представникам місцевої влади, щоб наочно переконатися у комфортабельності та функціональності сучасних низькопідлогових тролейбусів, що збираються у Луцьку.

Закупівля тролейбусів відбувається  у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», що фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

«Богдан Моторс» висловив готовність допомогти Львову та іншим українським містам перейти на сучасний електротранспорт. Корпорація активно підтримує ініціативи місцевої влади з оновлення рухомого складу та його заміни новими безпечними, комфортними і екологічними зразками. 

Окрім того, наголошують в «Богдані», завантаження виробничих потужностей сприятиме створенню нових робочих місць та збільшенню відрахувань податків до бюджетів всіх рівнів. Також в корпорації наголошують на неприпустимості закупівлі за бюджетні кошти вживаного громадського транспорту та транспорту який виготовляється не в Україні за умови наявності вітчизняних аналогів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися