Ліси Ківерцівщини продовжують відновлювати. ФОТО
Волинь

Ліси Ківерцівщини продовжують відновлювати. ФОТО

27 квітня 2018, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

Вже не один рік поспіль  ДП «Ківерцівське лісове господарство» проводить акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». До весняної посадки в районі лісовим підприємством заплановано  215  га лісових культур, - інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ

Цього разу на запрошення державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» долучитися до відновлення лісу у Сокиричівському лісницві відгукнулися  працівники районної державної адміністрації, районної та міської рад.

Директор лісового господарства Віталій Каращук, лісничий ДП Леонід Чубай, помічник лісничого Петро Вишневський, майстер лісу Віктор Вишневський, спільно з лісниками та держслужбовцями і представниками органів місцевого самоврядування, посадили 1,9 га молодого лісу. Всього на місці зрубу було висаджено 20 000 сіянців молодих дубочків та сосни. 

– Дякую всім, хто цього року долучився до посадки лісу, парків, скверів. Щиро дякую школярам, педагогам, представникам державної влади та органів місцевого самоврядування, які стали активними учасниками Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» на теренах Ківерцівського району. Ми всі були як одна команда. Ми зробила гарну справу для наступних поколінь. Окреме велике спасибі лісникам. Вони на відмінно справилися з поставленими завданнями, – розповідає директор ДП «Ківерцівське лісове господарство» Віталій Каращук.   

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися