У Нововолинську судитимуть «валютника»
Волинь

У Нововолинську судитимуть «валютника»

3 липня 2018, 17:48
0
0
Сподобалось?
0

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури  скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про надання приватним підприємцем неправомірної вигоди старшому оперуповноваженому міжрайонного відділу управління захисту економіки у Волинській області, -повідомляє прес-служба прокуратури області.

22 лютого 2018 року працівники УЗЕ в області  на території Нововолинського госпрозрахункового ринку виявили факти  порушення правил про валютні операції, відповідальність за що передбачена ст. 162 Кодексу України. «Валютник» запропонував поліцейському 10 тис. грн. за не складання протоколу про вчинене ним адміністративне правопорушення та не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Цього ж дня підприємець при зустрічі передав капітану поліції, який повідомив своє керівництво про пропозицію неправомірної вигоди, цю суму й був затриманий на місці вчинення злочину.

Наразі чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України. Міру покарання йому обере суд. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися