Збирають гроші на лікування онкохворого  15-річного волинянина
Волинь

Збирають гроші на лікування онкохворого 15-річного волинянина

12 серпня 2018, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

Коля Войтовича з села Мокрець Турійського району зараз  лікується  у відділенні онкогематології Волинської обласної дитячої лікарні. Юнаку поставили діагноз - лімфогранулематоз і рідні та всі небайдужі збирають кошти на препарати хіміотерапії, підтримуючі препарати, обстеження МРТ.

Про це повідомляється на сторінці благодійного фонду «Подих життя» у Фейсбук.

Необхідно зібрати 43 тисячі гривень. Хлопець дуже переживає з приводу змін у зовнішності, які сталися через лікування, і відмовляється виходити з дому. Він полисів через хіміотерапію, дуже поправився через прийом гормонів і з'явилася висипка на обличчі.

«Ми дуже сподіваємося, що підтримка рідних і друзів допоможе Колі пережити всі ці негативні моменти лікування. Поки хлопчик  перебуває вдома, це перерва після хіміотерапії, вже краще себе почуває: пройшла нудота, болі в суглобах. У лікарні немає нічого безплатного, за всі препарати та ліки необхідно платити самостійно», – зазначають волонтери.

В місяць на лікування Колі йде близько 10 тисячі гривень, а ще потрібно буде оплатити два обстеження МРТ – це 3 тисячі гривень. Колі має бути ще чотири місяці такого лікування. І за умови, що не буде ніяких «сюрпризів», необхідно зібрати 43 тисячі гривень.Самі батьки не впораються, на лікування сина вони вже віддали всі гроші, що мали.

Ми просимо від себе і від батьків хлопчика: будь ласка, допоможіть!» – закликають волонтери небайдужих людей.

Усі охочі допомогти юнаку у боротьбі зі страшною хворобою можуть переказати гроші на банківську картку мами Колі: Приватбанк: 5168 7573 6302 8152Ковальчук Світлана Анатоліївна.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися