Найбільш вдалий за всю історію ФК «Волинь» старт – п’ять перемог і жодного пропущеного гола
Волинь

Найбільш вдалий за всю історію ФК «Волинь» старт – п’ять перемог і жодного пропущеного гола

18 серпня 2018, 20:36
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» у домашньому матчі з ПФК «Суми» підтвердила статус одноосібного лідера першої ліги. У п’ятому поспіль матчі «хрестоносці» зберегли свої ворота на замку і здобули поки що найкрупнішу перемогу у нинішньому сезоні.

«Волинь»-ПФК «Суми» - 3:0

Голи: 1:0 – Козьбан (26), 2:0 – Козьбан (45+2), 3:0 – Карпенко (86). 

«Волинь»: 47. Когут, 32. Петько, 95. Курко, 5. Горопевшек, 3. Сімінін, 93. Цюпа (23. Кравченко, 69), 7. Герасимюк – к (19. Зінкевич, 88), 44. Неплях, 29. Кожанов (34. Климець, 81), 11. Коробка (8. Хагназарі, 46), 89. Козьбан (20. Карпенко, 69).

ПФК «Суми»:  55. Штанько, 22. Пінчук, 8. Рафальський, 16. Кохія, 77. Козлов, 6. Вечурко – к, 17. Переверза (7. С. Шарай, 86), 3. Лиховидько, 99. Бовтрук, 11. В. Шарай (21. Васильченко, 58), 14. Луговий.

Сумська команда непогано стартувала у новому сезоні, проте нині переживає серйозні кадрові проблеми. До Луцька гості прибули, маючи всього 14 футболістів. За великим рахунком, сумчан вистачило приблизно на годину ігрового часу.

Перший тайм пройшов за відносно рівної боротьби. Перший небезпечний момент у матчі виник лише на 20-й хвилині. Кожанов навісив у штрафний майданчик гостей, там Горопевшек підправив м’яч на Курка, але наш футболіст примудрився з лінії воротарського майданчика не влучити у ворота. Наступний момент «Волині» перетворився на гол. Головним героєм епізоду став Кожанов. Він обіграв кількох захисників і виклав м’яч Козьбану, якому залишалося лише закотити його у ворота з двох метрів. На все це гості відповіли дальнім ударом Вечурка. Постріл вийшов справді небезпечним, і голкіпер «Волині» перевів м’яч на кутовий. «Волинь» же шукала можливостей збільшити перевагу у рахунку. Як і у всіх попередніх матчах, одразу кілька нагод змарнував Коробка. Забив же знову Козьбан. Голкіпер «Сум» не зовсім вдало виконав вільний удар від воріт – нападник «Волині» зумів обікрасти захисника, вийшов на побачення з Штаньком і оформив «дубль».

Другу половину гри активніше розпочали гості. Тиск вилився у небезпечний удар Козлова головою, та потужний постріл Лиховодька. Когут в обох випадках виручив, також одного разу на допомогу голкіперу прийшов Сімінін. «Волинь» відбилася і відсунула гру на протилежну половину поля. Не довелося довго чекати й на небезпечні моменти. Класний шанс забити мав Хагназарі, але йому, схоже передався нефарт Коробки, якого й замінив іранець після першого тайму. Потім було від чого схопитися за голову Непляху, який обвідним ударом трохи не вразив дальній кут воріт «Сум». Та все ж без гола у другому таймі «Волинь» не лишилася. Хагназарі обікрав гравця сумської команди поблизу штрафного майданчика і розрізним пасом вивів на ударну позицію одразу двох партнерів Климця і Карпенка. Відповідальність за завершення епізода на себе взяв другий, і товаришів по команді не підвів, реалізувавши вихід на побачення зі Штаньком – 3:0! Це перша крупна перемога «Волині» у нинішньому сезоні. Слід відзначити, що ще два м’ячі лучан у цьому матчі не були зараховані. У першому таймі суддівська бригада відмінила гол Кожанова, зафіксувавши досить спірний офсайд, а у другому Петько так мріяв потрапити у протоколом матчу як автор гола, що підправив «круглого» у сітку рукою після й без того влучного удару Горопевшека.

Отож «Волинь» зберігає одноосібне лідерство і наступного тижня на виїзді зіграє з головним конкурентом у «Дніпром-1». А перед тим ще буде виїзд на Херсонщину на кубковий матч до сімферопольської «Таврії».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися