На Волині і далі спрацьовує схема шахрайства  «Ваш син у поліції»
Волинь

На Волині і далі спрацьовує схема шахрайства «Ваш син у поліції»

9 листопада 2018, 16:50
0
0
Сподобалось?
0

77-річна мешканка Луцька віддала 10 тис. грн. та 600 доларів США незнайомцю, бажаючи залагодити ситуацію з ДТП, винуватцем якої нібито став її син. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Жінці подзвонили "із поліції" та повідомили прикру новину. І тут же заспокоїли, що і з потерпілими, і з правоохоронцями усе можна владнати за гроші. Не зателефонувавши до сина, аби з'ясувати ситуацію, жінка погодилася віддати усю наявну в хаті готівку незнайомцю, який охоче за нею під'їхав.

 Схема шахрайства "Ваш син у поліції" - не нова, проте волиняни все ще потерпають від таких дій зловмисників, позбуваючись значних сум грошей. І часто жертвами шахраїв стають саме люди похилого віку.  У випадку отримання таких телефонних дзвінків в жодному разі не надсилайте і не передавайте кошти шахраям та обов’язково звертайтеся із заявами про факти таких дій у правоохоронні органи.

І ще варто пам’ятати, що погодившись таким чином "вирішувати" ситуацію, ви стаєте учасником злочину, адже за надання неправомірної вигоди передбачено кримінальну відповідальність, -наголошують правоохоронці.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися