«Називаються Юрієм Лобачем»: шахраї видурюють гроші від імені голови Володимирської РДА
Волинь

«Називаються Юрієм Лобачем»: шахраї видурюють гроші від імені голови Володимирської РДА

29 вересня 2023, 17:00
1
0
Сподобалось?
0

Називаючись головою Володимир райдержадміністрації Юрієм Лобачем, шахраї намагаються видурити у підприємців гроші.

Про це повідомили на сайті Володимирської РДА.

«Останнім часом стаються випадки, коли до представників бізнесу району телефонують шахраї, які, звертаючись від імені начальника районної військової адміністрації чи, представляючись працівниками районної державної адміністрації, просять перерахувати кошти на допомогу Збройним силам України», – йдеться у дописі.

У райдержадміністрації запевнили, що ні керівництво РДА, ні окремі її працівники не здійснюють такі дзвінки. Подібні дії є шахрайськими, і при отриманні таких звернень громадян просять одразу повідомляти у правоохоронні органи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • korolykv@ukr.net
    korolykv@ukr.net

    Оскільки немає кометарів - отримайте. Диму без вогню не буває. Коли погуляйко - васал зелі, прибув на Волинь, почав вимагати хабарі з управлінь освіти, але це не донбас - сюди луганські бандити не доїжджали, і менталітет населення інший - керівники упрвалінь освіти збунтувалися, однак реакція зелі на кричущі факти корупції - "все норм". Вся проблема - гівно не тоне. Янек, замайбахи - укропи (Коломойський-палиця), кучма, пінчук, і їхні дрібні слуги - Лобондур (лобач), і заслужені слуги - Зеля, його Поголяндон на Волині, татарови, єрмаки і вся інша мерзота будуть правити і в подальшому, українці вимирати і гинути на фронті з орками, дурне бидло голосувати і вибирати цих придурків ( 95 квартал ) собі подібних правителями, а притомні люди дивуватися цьому хаосу. Але можливо Бог змилується над цим народом і дасть йому найцінніше - розум і свободу.

    29 вересня 2023, 18:16
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися