5-річний лучанин потрапив у Книгу рекордів України
Волинь

5-річний лучанин потрапив у Книгу рекордів України

2 грудня 2018, 19:00
0
0
Сподобалось?
0

Лучанин Андрій Маха потрапив в Книгу рекордів України, тому, що має найменший зріст дитини-воротаря- 94 сантиметри. Йому незабаром виповниться 5 років. Про це інформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у «Фейсбуці».

Сьогодні, 2 грудня, в СК «Арена Спорт»  відкрилася  Дитяча футзальна ліга Луцька. ЇЇ організатор  Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради спільно з Асоціацією футзалу  області та федерацією футзалу  Луцька.

Експерт Національного Реєстру Рекордів України Павло Горішевський повідомив, що лучанин Андрій Маха потрапив в Книгу рекордів України, тому, що має найменший зріст дитини-воротаря, якому незабаром виповниться 5 років, зріст 94 сантиметри та вручив сертифікат рекордсмена України. Також хлочик був відзначений в першому турі дитячого ярмарку футзалу у номінації "Кращий воротар". Андрій грає за команду ФК "Універсал", тренер Іван Мартинюк.

57 дитячих команд з Волинської та Рівненської областей будуть боротися у п’яти вікових категоріях за перемогу до 28 квітня 2019 року в СК «Арена Спорт» .

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися