«Волинь» вдома програла ключовий матч
Волинь

«Волинь» вдома програла ключовий матч

11 липня 2020, 21:12
0
0
Сподобалось?
0

Після вимученої нічиєї у Кременчуці, лучанам будь-що, якщо вони насправді розраховують підвищитися у класі, необхідно було поповнювати очковий запас у матчі з, напевно, найсильнішим на сьогодні прямим конкурентом «Інгульцем».

«Волинь» – «Інгулець» – 0:1

Гол: 0:1 – Сітчінава (1).

«Волинь»: 78. Літовченко, 3. Сімінін – к, 17. Михалик, 40. Ульянов (23. Приндета, 23), 93. Цюпа, 8. Чачуа, 16. Рябов (11. Сад, 86), 34. Климець (9. Куліш, 59), 29. Кожанов, 10. Хагназарі, 22. Волошинович (26. Мартинюк, 75).

«Інгулець»: 1. Шуст, 5. Запорожець (20. Фатєєв, 89), 9. Мішуренко, 11. Бартуловіч (45. Щедрий, 77), 13. Коваленко (10. Козак, 65), 23. Кучеренко, 39. Балан, 49. Сітчінава (22. Коробка 58), 80. Лупашко – к, 90. Семенко, 99. Квасний.

Вилучення: Хагназарі (71 – друге попередження), Неділько (71 – суперечка з арбітром) – Коробка (81 – друге попередження).

Не зважаючи на те, що обидві команди перебували поруч у верхній частині турнірної таблиці, саме гостей швидше можна було вважати фаворитами у цій зустрічі. Адже «Інгулець» перебуває на більш високій стадії готовності. Команда з Кіровоградщини у перших трьох турах здобула сім очок, хоча за грою могла розраховувати і на стовідсотковий результат, а лучани з величезними труднощами набрали 4 залікові бали.

Старт матчу підтвердив ці розрахунки. Саме гості проявили спортивну нахабність і почали вести гру першим номером. Вже перша їхня ж атака привела до взяття воріт «Волині». Найкращий бомбардир «Інгульця» Ніка Сітчінава завешив фланговий простріл Євгена Запорожця у штрафний майданчик лучан ударом через себе. Сергій Літовченко ніби розумів куди полетить м’яч, але свою команду не виручив. Як виявилося, це був ключовий епізод у матчі.

«Волинь» зробила кілька непереконливих спроб швидко відігратися. Потенційно небезпечною була лише одна з них. Сіаваш Хагназарі з меж штрафного майданчика пробивав, м’яч від захисника зрикошетив у бік Ростислава Волошиновича, але того випередив оборонець і не дозволив «додати» у порожній кут воріт Богдана Шуста. Більше нічого помітного в атаці за весь перший тайм господарі не створили. Заважали «хрестоносцям» страшенний брак у передачах і дуже організовані дії футболістів «Інгульця». Під завісу першого тайму гості ще й могли подвоїти рахунок. Знову на вістрі опинився Сітчінава, але цього разу головою пробив вище воріт.

Як не дивно, на другий тайм «Волинь» вийшла раніше, ніж завершилася перерва, і без замін. І хоча склад не змінився, напевно головний тренер Андрій Тлумак знайшов «чарівні слова», бо його підопічні стали діяти значно агресивніше. Щоправда бракувало того гравця, який зміг би завершувати перспективні атаки. Нарешті на 59-й хвилині на полі у «Волині» з’явився фаховий форвард – нарешті дебютував за луцьку команду Станіслав Куліш. І буквально одразу форвард взяв участь у багатоходівці «Волині», яку й завершив майже виходом на побачення з Богданом Шустом. Нападник вирішив не зближуватися й пробив повз воротаря у дальній кут, проте трохи не влучив. В іншому епізоді Куліш ледве не зловив Шуста на помилці. Забити міг й

Наступальний темп «Волині» збив її іранський легіонер Сіаваш Хагназарі. У простій ситуації він грубо зіграв проти колишнього партнера Младена Бартуловіча, й отримав другу жовту картку (незгоду з цим рішенням з лави запасних агресивно висловлював запасний голкіпер «хрестоносців» Віталій Неділько й побачив одразу «червоне світло»). У більшості гості зуміли відсунути гру від власних воріт. Проте сповна скористатися чисельною перевагою «Інгульцю» не судилося. Головний арбітр матчу Дмитро Кутаков урівняв склади. Володимир Коробка після офсайдного свистка відправив м’яч у сітку воріт Літовченка й отримав другий «гірчичник».

Останні хвилини команди провели на нервах та зустрічних курсах. Шанс відзначитися був лише у лучан. Валерій Сад міг врятувати гру, але після його удару головою м’яч пройшов у притул до дальньої стійки.

Наразі «Волинь» ділить у турнірній таблиці 5–6 місця на пару з «Оболонню-Бровар».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися