«Волинь» показала інстинкт убивці у першому домашньому матчі
Волинь

«Волинь» показала інстинкт убивці у першому домашньому матчі

19 березня 2021, 19:21
0
0
Сподобалось?
0

Луцькі футболісти зіграли перший домашній матч у 2021 році. «Хрестоносці» приймали одного з аутсайдерів першої ліги – «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини. За кілька годин до поєдинку погода вирішила трохи підрівняти співвідношення сил. У Луцьку кілька годин мокрий сніг і підпсував поле, й на перший план поряд із майстерністю вийшла витривалість команд. Забігаючи на перед скажемо, що в обох цих компонентах «Волинь» домінувала.

«Волинь» – «ВПК-Агро» – 4:0

Гол: 1:0 – Оринчак (24), 2:0 – Хагназарі (71), 3:0 – Агапов (90 – автогол), 4:0 – Шарпар (90+2).

Нереалізований пенальті: Шарапар (90+2).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 6. Войтіховський, 26. Мартинюк, 93. Цюпа, 7. Протасов (34. Климець, 89), 11. Шарпар, 16. Рябов (8. Чачуа, 82), 98. А. Ляшенко (88. Хагназарі, 67), 10. Оринчак, 22. Коломоєць (17. Кобзар, 80).

«ВПК-Агро»: 1. Шеліхов, 3. Агапов, 10. Бєляєв (99. Вечтомов, 73), 11. Тищенко, 27. Сухар, 8. Будняк, 13. Коберідзе, 18. Зозуля (19. Красов, 80), 22. Ксьонз (21. Шмигельський, 73), 20. М. Ляшенко – к (16. Шаповалов, 79), 29. Палюх.

Гості доволі активно розпочали поєдинок й намагалися діяти на зустрічних курсах. Команди обмінювалися гострим моментами. Гості більше розраховували на розіграш стандартних положень і місцями непогано грали у короткий пас. «Волинь» розігрувала гострі комбінації через фланги. Так тривало до середини тайму, аж поки «Волинь» не вийшла вперед – з подачі Мартинюка головою забив Оринчак. Далі ініціатива намертво застрягла у ногах «хрестоносців». Та й моменти поблизу воріт «ВПК-Агро» стали гостріші. Гостей виручав голкіпер Денис Шеліхов, одного разу, коли й він був безсилий, м’яч поцілив у стійку.

Зі стартових секунд другого тайму «Волинь» продовжила грати першим номером, не даючи шансів супернику якось переломити хід подій. Гольових епізодів лучани створили на кілька матчів. Як то кажуть, пішов удар в Оринчака, за першої-ліпшої нагоди найкращий бомбардир лучан прикладався до м’яча. І практично щоразу це було небезпечно – двічі «круглий» влучав у поперечку воріт «ВПК-Агро». Також у стійку прийшов удар від Мартинюка. Зрештою кількість переросла у якість. «Волинь» зловила гостей на контратаці, яку результативним ударом завершив Хагназарі, котрий тільки-но вийшов на заміну замість Ляшенка.

У «Волині» прокинувся інстинкт убивці, хотілося забивати ще й ще. Гості ж виглядали повністю безпорадними. Спершу Агапов, намагаючись перешкодити лучанам замкнути флангову подачу від партнера, зрізав м’яча у власні ворота. Вже у компенсований час «хрестоносці» здобули право на 11-метровий. Шеліхов впорався із ударом Шарпара з «крапки», проте гравець «Волині» дограв епізод до кінця і добив м’яч у сітку. Навіть за рахунку 4:0 лучани продовжували насідати на ворота Шеліхова й мали ще дві нагоди відзначитися.

Лучани продовжують гонку за лідерами пердиву й далі зобов’язані брати максимум очок 26 березня у виїзному матчі з тернопільською «Нивою».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися