«Волинь» не змогла обіграти «Агробізнес» на виїзді
Волинь

«Волинь» не змогла обіграти «Агробізнес» на виїзді

5 квітня 2021, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Цей матч був, як то кажуть, за шість очок, адже зустрілися сусіди по турнірній таблиці, котрі ведуть боротьбу за підвищення у класі й намагаються наздогнати трійку лідерів.

«Агробізнес» – «Волинь» – 0:0

«Агробізнес»: 30. Мозіль, 17. Курило – к, 80. Семенюк (21. Бойчук, 67), 10. Юхимович, 18. І. Когут, 19. М. Когут (9. Гливий, 87), 29. Дідик, 14. Думанюк, 4. Шаповал, 25. Груша (15. Слотюк, 54), 16. Семенець (11. Немтінов, 46).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 93. Цюпа, 6. Войтіховський, 18. Приндета, 16. Рябов, 15. Приймак, 26. Мартинюк, 7. Протасов, 10. Оринчак (9. Нкололо, 76), 22. Коломоєць (17. Кобзар, 46).

Як часто буває у таких відповідальних матчах, команди не показали красивого футболу. Перші півгодини поєдинку пройшли за відверто нецікавої боротьби. Цей час суперники присвятили впертій боротьбі «без воріт».

Невеличкий сплеск активності відбувся лише наприкінці першого тайму. «Волинь» створила кілька нагод. Богдан Оринчак, перебуваючи в оточенні чотирьох гравців «Агробізнеса» у штрафному майданчику господарів, знайшов можливість для удару по воротах, однак Олег Мозіль впорався із цим ударом. Спробу добивання від Оринчака заблокував захисник. Значно комфортніший момент мав Юрій Коломоєць. Олександр Мартинюк вивів його на ударну позицію за метрів 12 до воріт, проте нападник лучан запустив м’яч по горобцях.

Загалом дії Коломойця у першому таймі були невдалими, тож на другу половину гри він уже не вийшов, натомість вийшов молодий форвард Богдан Кобзар. Невдоволеним діями своєї команди у нападі був не лише наставник «Волині» Василь Сачко, тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський також провів ротацію форвардів. Але ці заміни помітно на гру не вплинули. Вона продовжувала протікати у тому ж руслі, що і до перерви – з невеликою перевагою гостей, але без моментів.

Уже наприкінці матчу трохи адреналіну у гру вирішив додати Олег Мозіль. Він вирішив втрутитися у боротьбу між нападником «Волині» та захисником «Агробізнеса» за межами штрафного майданчика. Проте голкіпер проскочив повз м’яч і йому не залишалося нічого іншого, як завалити Богдана Кобзаря, котрий уже збирався пробити у порожні ворота. Арбітр матчу призначив штрафний у ворота господарів й обмежився попередженням для Мозіля, хоча його порушення правил тягнуло на фол останньої надії й на вилучення. Штрафний непогано виконав Владислав Приймак, але Мозіль з його ударом впорався. На цьому все цікаве у матчі закінчилося.

З позитивного слід відзначити, що серія «Волині» без пропущених голів уже сягнула чотирьох матчів, але у двох останніх «хрестоносці» пішли з поля й без забитих м’ячів. Загалом втрата очок у матчі з «Агробізнесом» не є катастрофічною, адже й конкуренти лучан зазнали втрат. Зокрема «Металіст-1925», який іде третім, не зміг у Житомирі переграти «Полісся».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися