На Волині аптека провалилася під землю
Волинь

На Волині аптека провалилася під землю

1 жовтня 2021, 09:29
0
0
Сподобалось?
0

Приміщення «аптеки Бражнікова» у місті Володимир-Волинський по вулиці Ковельській провалилося під землю. Це сталося сьогодні, 30 вересня.

Частина двоповерхового приміщення, якому майже 90 років, обвалилося. В момент, коли трапився обвал, власники підвалу вели там ремонтні роботи з укріплення. Працювали в будинку три робітники. На щастя, постраждалих немає. На місці працюють рятувальники. Вулиця Ковельська - частково перекрита.

Офіційний коментар представників міської ради та рятувальників 7ДПРЧ розмістили на сторінці Твій Володимир у Фейсбуку.

На місці працюють рятувальники. Постраждалих немає. Приміщення старе, початку 20 століття, йому близько 90 років. Воно відноситься до пам’яток місцевого значення.

До будинку відразу після події виїхали представники міської влади, серед них перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, щоб врегулювати ситуацію.

Будівля, як дізнався БУГ, розділена між шістьма власниками. Власник, який здійснював роботи у підвалі, мав на першому поверсі ще й приміщення аптеки. Як розповідає, там не робили нічого недозволеного, а просто укріплювали фундамент.

Чи були дії власників санкціонованими, перевірятимуть спеціальні служби та поліція.

Вулицю біля обвалу обгородили, загороджено частину від повороту на Драгоманова до повороту на Сагайдачного. Тут поліція встановлює парапети.

Ситуацію прокоментували представники міської влади та рятувальники. Як зазначають, якщо буде виявлено в результаті перевірки, що були порушені будівельні норми, то цих людей притягнуть до відповідальності.

На місці працює поліція, а також відповідні служби, будинок відключено від мережі. Працює проектна група, яка згодом скаже, як правильно розібрати частину будівлі.

Частину вулиці Ковельської від повороту з Драгоманова до повороту на Сагайдачного перекрили.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися