На Волині «Правий сектор» готується до 9 травня — діяльність КПУ заблокована, накладено табу на георгіївські стрічки
Волинь

На Волині «Правий сектор» готується до 9 травня — діяльність КПУ заблокована, накладено табу на георгіївські стрічки

8 травня 2014, 17:16
2
0
Сподобалось?
0

Активісти «Правого сектору» Волині паралельно з державними органами та силовими структурами по своєму готуються до відзначення Дня Перемоги 9 травня. «Правий сектор» Волині володіє достовірною інформацією про перебування на території області різноманітних емісарів з-за кордону, завданням яких є створення «п'ятої колони» путінської Росії. У відповідь на це активісти провели ряд заходів. «ПС» заблокував діяльність Комуністичної партії України на Волині. Головні офіси КПУ на Волині опечатані.

З керівництвом ветеранських організацій Волині вдалося досягнути домовленостей щодо урочистостей з нагоди завершення бойових дій на європейському театрі Другої Світової війни. «Вважаємо, що вшанування пам'яті загиблих - святе право кожного. В той же час недопустимо перетворювати вищезгадані заходи в майданчик для нагнітання істерії та антидержавної діяльності злочинного характеру. Виходячи з цього використання під час урочистостей символіки провокативного характеру - червоних знамен, «георгіївських» стрічок, прапорів політичних партій та іноземних держав буде розцінюватись «Правим сектором» Волині, як початок спроб дестабілізувати ситуацію за сумновідомим «одеським» сценарієм», - йдеться у заяві організації.

Також, задля того, аби уникнути можливих провокацій під виглядом «Правого сектора», справжні члени організації 8-10 травня на території Волині не використовуватимуть зовнішніх відзнак «Правого сектора». Якщо ж такі будуть помічені, просять повідомляти про це представництва організації або правоохоронні органи. Те саме стосується підозрілих осіб, які використовують засоби захисту обличчя та ін.

В цей напружений період активісти «Правого сектора» Волині будуть охороняти громадський порядок в містах і селах краю, пильно чатуватимуть на небезпеку на блокпостах при в'їзді в область, охоронятимуть північний кордон Волині з Республікою Білорусь, виконуватимуть інші завдання, в тому числі й поза межами області в критичних точках України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 123
    123

    тупые бендеры, уймитесь сука

    9 травня 2014, 14:39
    Відповісти
  • patriot
    patriot

    Слава Україні!

    11 травня 2014, 12:38
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися