Військові механізованої бригади з Волині потрапили під обстріл
Волинь

Військові механізованої бригади з Волині потрапили під обстріл

17 травня 2014, 10:41
2
0
Сподобалось?
0

Військові 51-ої окремої механізованої бригади нині несуть службу у гарячих точках у східній Україні. У ніч на 15 травня  блок-пост волинського підрозділу обстріляли. По військових зробили два залпи з гранатометів. Потім у хід пішла автоматична зброя. На щастя, ніхто не постраждав.

« Досить підступно діють місцеві жителі. Хоч і наші хлопці "чикатись" не будуть, якщо що, але хочеться вберегти усіх.
Тому потрібні ГРОШІ для закупки бронежилетів (4200 грн/шт.), радіостанцій (120-230 Євро/шт.), приладів нічного бачення (140-700 дол./шт.).
Варто відмітити, що сьогодні Міноборони закупило за людські благодійні гроші 10 000 кевларових шоломів! А це 250 дол./шт.
Сьогодні менше потрібно емоцій і нагнітань обстановки. А потрібно робити прості речі, і швидко.
Картка Приват- 4405 8823 1058 2352- Деркач Ірина.
Безготівкові кошти- на рах. Спілки ветеранів-афганців Волині», - написав у фейсбук Konstantyn Zinkevych.

Також він попередив тих, хто їде на схід до волинських військових з допомогою, аби остерігалися місцевих працівників ДАІ, бо вони можуть бути у змові з терористами.

«Чорні чоловічки потрохи «відпрацьовують» продажних мєнтів, але ще багато тієї наволочі в погонах і без», - відзначив Зінкевич.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олександр Купін
    Олександр Купін

    УВАГА !!! Важлива інформація !!! Злодійський ОБЩАК Іванюшенко - "ЗАХІДІНКОМБАНК" фінансував "тітушок" в Київі, сепаротистів в Криму та продовжуе фінансувати сепаротистів на Півдні та Сході України. Нова труслива "влада" закривае очі на кримінальну діяльність цього ОБЩАКА. Іванюшенко домовился з "владою" щоб його "банк" не чипали. Така зрадницька "влада" не потрібна. Звертаюсь до Правого сектору, Самооборони, воїнів - Афганцям - чи довго буде злодійський ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" працювати на ВОРОГА ???

    17 травня 2014, 12:25
    Відповісти
  • вадим
    вадим

    Повідомити про всіх хабарників можна тут http://habaram.net розповсюджуйте . Шановні громадяни України! Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості» Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни. Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах. Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких: Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту! Ссылка www.habaram.net

    17 травня 2014, 13:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися