Волинські податківці вивели з тіні 530 мільйонів гривень
Волинь

Волинські податківці вивели з тіні 530 мільйонів гривень

19 травня 2014, 17:27
0
0
Сподобалось?
0

З початку року завдяки заходам органів Міндоходів Волині у напрямку детінізації економіки до бюджету додатково залучено 530 тисяч гривень платежів, - повідомили в координаційно-моніторинговому управлінні ГУ Міндоходів у Волинській області.

«Ці надходження - результат своєчасного виявлення і знешкодження схем мінімізації, зокрема так званих «податкових ям». Інструментарій для роботи з тими підприємствами, які користуються послугами сумнівних фірм для уникнення сплати податків, у нас  досить дієвий. Звичайно, що встановлюючи факти господарських операцій з такими підприємствами, ми переконуємо керівників підприємств відмовитися від схем чи співпраці з «податковими ямами», - запевнила заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

За словами посадовця, для знешкодження  «податкових ям» у виняткових випадках і лише за наявності вагомих підстав фахівці Міндоходів співпрацюють з оперативними та слідчим підрозділами, тому числі інших регіонів.

«Втім, таке явище як «податкові ями» на Волині не поширене. Ми сподіваємося, що зміни в адмініструванні ПДВ, які готує Міндоходів, унеможливить їх існування  взагалі», - запевнила Інна Степанюк.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися