Майор міліції пішов рядовим у волинський батальйон територіальної оборони
Волинь

Майор міліції пішов рядовим у волинський батальйон територіальної оборони

25 травня 2014, 16:01
0
1
Сподобалось?
1

На Волині підходить до завершальної стадії формування першого батальйону територіальної оборони. Він базуватиметься у Володимирі-Волинському.

Як розповів командир полковник Сергій Козак, обласний військкомат нині зорієнтований саме на формування цього батальйону. Вже наступного тижня більшість особового складу збереться у військовій частині, де базуватиметься підрозділ.  Сюди йдуть як колишні військові, так і ті, хто ні дня не служив в армії. Зокрема, є й унікальні випадки. До батальйону, розрахувавшись з попереднього місця роботи, записався майор міліції з Луцька. Він розпочне службу у війську рядовим, оскільки міліцейські звання вважаються спеціальними і не мають значення для війська.

На формування першого батальйону територіальної оборони Волинська обласна рада виділили за рахунок розподілу бюджетних залишків 1 мільйон гривень. Нині триває процес закупівлі амуніції, у тому числі бронежилетів, які відповідають сучасним вимогам.

Протягом певного часу бійці батальйону, більшість з яких все ж мають чималий військовий досвід, пройдуть бойове залагодження.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися