На Волині поховали двох військових, які загинули в аварії (фото)
Волинь

На Волині поховали двох військових, які загинули в аварії (фото)

16 серпня 2022, 17:37
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Ковелі провели в останню дорогу двох Юріїв – Лобанова і Кисляка. Побратими разом загинули у ДТП на Закарпатті 13 серпня. Кисляк і Лобанов поверталися на ротацію у свій підрозділ…

Юрій Лобанов, 1973 року народження, був підприємцем, Юрій Кисляк, 1978 року народження, працював водієм «Нової пошти» і мав всі водійські категорії. 25 лютого обоє прийшли до військкомату, ще не будучи знайомими, й стали бійцями Луганського прикордонного загону.

Вже потім з’ясувалося, що живуть вони у в Ковелі по сусідству. Потоваришували й їхні дружини та стали волонтерками.

Юрій Лобанов та Юрій Кисляк брали участь у запеклих боях за Северодонецьк, Лисичанськ, пізніше воювали поблизу Слов’янська.  

Юрій Лобанов отримав поранення й після лікування міг уже не повертатися на війну. Адже на війні з Росією вже тратив сина. Єгор Лобанов закінчив Волинській військовий ліцей, пізніше Одеську військову академію і з 2018 року брав участь у бойових діях у складі 80 десантно-штурмової бригади. Востаннє рідні бачили його у листопаді 2021 року. Загинув 24-річний офіцер з Ковеля 28 лютого поблизу міста Токмак на Запоріжжі. Група з десяти бійців потрапила у засідку росіян. Волинянин був командиром цього підрозділу і разом зі своїм заступником взявся прикривати відхід бійців. Обоє героїчно загинули, врятувавши життя вісьмох побратимів.

У ковельчанки Оксани Лобанової війна забрала єдиного сина і чоловіка.

У Юрія Кисляка лишилася дружина Людмила і двоє доньок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися