Луцькрада затвердила програму співфінансування генераторів для ОСББ
Волинь

Луцькрада затвердила програму співфінансування генераторів для ОСББ

30 листопада 2022, 15:02
0
1
Сподобалось?
1

Під час засідання 37-ї сесії Луцької міської ради депутати затвердили Положення про часткове відшкодування вартості незалежних джерел електричної енергії.

Це Положення поширюється на багатоквартирні житлові будинки Луцької міської територіальної громади, в яких функціонують об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельні кооперативи, а також житлові будинки, в яких співвласниками, в порядку визначеному законодавством, обрано (призначено) управителя будь-якої форми власності, відмінної від комунальної.

Відповідно до Положення передбачається відшкодування 50% вартості придбаних незалежних джерел електричної енергії, але не більше 40 тисяч гривень на багатоквартирний житловий будинок.

Відшкодування буде здійснюватися за рахунок коштів місцевого бюджету, відповідно до Програми розвитку цивільного захисту Луцької міської територіальної громади на 2021–2025 роки.

Відзначимо, що така програма затверджена у Києві. Там міська влада обіцяє відшкодувати 75 відсотків від вартості генераторів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися