На Волині знайшли 11-річну втікачку зі Львівщини
Волинь

На Волині знайшли 11-річну втікачку зі Львівщини

21 липня 2014, 19:32
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу одного з озер у Любомльському районі місцеві жителі запримітили дівчинку. Поряд з нею зовсім не було дорослих. Це насторожило людей, тож вони викликали працівників Любомльського РВ УМВС України у Волинській області.

З'ясувалося, що дівчинці 11 років. На Волинь вона подорожувала із Сокальського району Львівської області. Дівчинка раніше неодноразово тікала з дому, схильна до вигадувань і обману. При собі у неї не було жодних документів, які б засвідчували її особу. Батьки дитини розлучені і схильні до вживання спиртних напоїв, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Дівчинку доставили в дитяче відділення територіального медичного об'єднання Любомльського та Шацького районів для проведення медогляду, тілесних ушкоджень на тілі дівчинки не виявлено. Згодом дитину забрала мама. Матеріали, зібрані в ході перевірки, відправили на Львівщину. Окрім того, начальнику служби у справах дітей Сокальської районної державної адміністрації надіслано відповідний лист щодо застосування методів впливу в межах своєї компетенції до батьків дитини.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися