На Волині хірурги видалили пацієнтці жовчний міхур разом із понад сотнею камінців
Волинь

На Волині хірурги видалили пацієнтці жовчний міхур разом із понад сотнею камінців

5 березня, 13:52
1
0
Сподобалось?
0

Хірурги Володимирського ТМО видалили пацієнтці жовчний міхур разом із понад сотнею камінців. Все, що буде нагадувати їй про операцію - це три маленьких проколи на животі.

Місцева мешканка звернулася до Володимирського ТМО, бо протягом двох діб відчувала сильний біль у животі та нудоту, сподівалася що пройде після знеболюючих, але біль ставав нестерпним.

Після повного обстеження хірургами стало зрозуміло, що потрібне термінове видалення жовчного міхура разом із камінцями.

Досвідчена хірургічна бригада Володимирського ТМО провела жінці лапароскопічну холецистектомію - рутинну операцію у нашій лікарні, що вважається "золотим" стандартом лікування жовчо-кам'яної хвороби у всьому світі.

Виражений біль в животі, нудота, сухість у роті - це лише частина симптомів, які відчуває пацієнт, який має камінці в жовчному міхурі. Якщо маєте подібні симптоми, не зволікайте, зверніться за медичною допомогою!

У Володимирському ТМО працюють тільки кваліфіковані хірурги. Професіоналізм лікарів - запорука здоров'я наших пацієнтів!

Лікарі Володимирського ТМО 24/7 роблять надскладні оперативні втручання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олег
    Олег

    Слухайте - це "рутинна " операція, як вони самі кажуть, а ви сенсацію робите з цього. Яка різниця 1 чи 100 камінців? Видаляється жовчний міхур і все - це рутина, а не сенсація!!! Журналісти - не ганьбіть себе псевдосенсаціями!!!! Якщо не маєте про що написати - пишіть про дорогу бруківку, погані дороги або погоду - це цікавіше читати!!!

    5 березня, 21:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися