Батько-нардеп Василь Демедюк
Волинь

Син волинського нардепа-комуніста служить фельдшером в АТО

3 серпня 2014, 11:59
0
0
Сподобалось?
0

Днями Президент України Петро Порошенко підписав указ № 619/2014 від 26 липня 2014 року про нагородження війсь­ко­вослужбовців за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті де­ржавного суверенітету та територіальної цілісності України.
В списку нагороджених - ім'я Демедюка Ярослава Васильовича, уродженця села Пулемець Шацького району, а нині жителя Володимира-Волинського. Відповідно до указу прапорщик Ярослав Демедюк нагороджений медаллю «За військову службу Ук­раїні», - пише.
Ярослав - військовий фельдшер. Зараз разом із бойовим під­роз­ділом перебуває у місті Мар'їнка Донецької області. Зізнався під час короткої телефонної розмови з кореспондентом видання «Шацький край», що не знає, чим його на­го­родили.
Скромно змовчав і про свої подвиги на ниві порятунку людських життів. Єдине, що сказав: роботи для медиків дуже і дуже багато.
«Так і напишіть: немає в нас толкових командирів і гене­ра­лів», - наприкінці розмови Ярослав перестає бути стриманим.
Не надто тішить солдата нагорода. Волів би краще мати впев­неність у завтрашньому дні, у перемогу, віру в те, що їх не ки­нули і не зрадили. Вдома у Володимирі на бійця чекає дружина і двоє діток, у Пулемці - батьки.
Ярослав, до речі, - син народ­ного депутата України Василя Демедюка. Навіть думки про те, щоб уникнути мобілізації, до себе не підпускав. Він - патріот України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися