На Волині активісти вимагали звільнення головного рибінспектора
Волинь

На Волині активісти вимагали звільнення головного рибінспектора

9 серпня 2014, 06:14
2
1
Сподобалось?
1

Активісти Самооборони Майдану Волині  разом із представниками Правого сектору у п'ятницю  вимагали звільнення з посади начальника управління рибоохорони області Тараса Куньчика. Попередньо з головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком було узгоджено, що відносно діяльності головного рибінспектора Волині проведуть  службове розслідування. На цей період Тараса Куньчика відсторонять від виконання обов'язків.

За словами активістів Самооборони люди в селах скаржаться на те, що скоро порибалити звичайною вудочкою  буде ніде, і що саме представники інстанції, котра мала б регулювати вилов риби є головним браконьєром.
Лише призначення на посаду начальника управління рибохорони нової людини може дійсно покращити ситуацію. Особливо, зважаючи на той «кадровий підхід», який є нині в організації - кум-брат-сват. За прикладом далеко ходити не довелося - під час дискусії із представниками громадськості за Тараса Куньчика заступився його заступник Сергій Кучерук, мовляв, керівник на своєму місці. Відразу ж з'ясувалося - заступник є кумом свого керівника.

Писати заяву про звільнення начальник Рибнагляду відмовився, проте, на вимогу активістів, покинув свій робочий кабінет, котрий символічно опечатали.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • співробітник
    співробітник

    Шановні журналісти, не поширюйте дизінформацію про кадровий склад рибінспекції. Достатньо зайти на їхній сайт і прочитати склад працівників. А такі журналісти, що не можуть навіть правильно записати прізвище працівника, котрий чітко представився, знизять рейтинг Вашою газети до мініммуму. Хто перевірить Вашу інформацію про кадровий склад просто за сайтом рибінспекції, Ваши публікаціям довіряти не буде. Позор таким журналістам!!! Для них - люстрація!

    9 серпня 2014, 11:29
    Відповісти
  • в селі Веселе Луцького району вчора невідомі почали скид води з водойми в кінці села біля лісосмуги \напрямок Уляник Рожищенського району.Чи законно це???

    27 вересня 2014, 21:52
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися