Діти луцьких учасників АТО стали латифундистами
Волинь

Діти луцьких учасників АТО стали латифундистами

21 травня 2018, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

Минулої неділі (20 травня)   маленькі лучани- діти учасників АТО садили помідори, перець, баклажани, кавуни, дині, полуницю, капусту, огірки на  своїх маленьких городах.  Усе це — в рамках соціально- освітнього проекту “ОгоРодина”, що вже третій рік успішно реалізується у Вінниці та Львові. Луцьк - третє місто, де лучани у цікавій і креативній формі знайомилися зі  сільським господарством, -інформує прес-служба міської ради.

Назва ініціативи «ОгоРодина» походить із слів «родина» і «го’родина». З давніх часів вважалося, що родина, яка шанувала працю на землі, завжди мала гарний врожай і запашний хліб на  столі. Тому проект акцентує увагу на важливості взаємозв’язку екології, сільського господарства і аграрного бізнесу.

Долучилися до соціально-освітнього проекту “ОгоРодина” і підопічні територіального центру нашого міста, облаштувавши на подвір'ї закладу свій маленький город, адже трудотерапія допоможе людям, які опинилися у складних життєвих обставинах, відчути себе повноправними членами суспільства.

Діти, які взяли участь в акції, впродовж літа відвідуватимуть Луцький зоопарк безплатно.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися