Ковельчанка-переможець міжнародного конкурсу з українознавства
Волинь

Ковельчанка-переможець міжнародного конкурсу з українознавства

14 квітня 2018, 11:35
0
1
Сподобалось?
1

Наукове дослідження на тему "Особливості інтернет-журналістики на історичну тематику в умовах війни з РФ (на матеріалі інтернет-видання "Історична правда")" учениці 11-Б класу Дарина Воздіган  з Ковеля визнано переможцем XI міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 -х класів загальноосвітніх навчальних закладів, автор  нагороджена грамотою і подарунками, -йдеться на сайті Ковельської міської ради.
У березні 2018 року стартував XI міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів. У ньому традиційно (уже втретє) беруть участь учні  м. Ковеля.За результатами І заочного етапу наукове дослідження на тему "Особливості інтернет-журналістики на історичну тематику в умовах війни з РФ (на матеріалі інтернет-видання "Історична правда")" учениці 11-Б класу Дарини Воздіган  було гідно оцінене журі  і в КЗ "НВК І-ІІІ ст. № 13-колегіум"  надійшло запрошення взяти участь у фіналі XI міжнародного конкурсу з українознавства (науковий керівник — вчитель українсь¬кої мови та літератури Інна Трофімук).  У2017 році дівчина виборола II місце за наукову роботу та І — у тестуванні з українознавства.
Нелегко  було вибороти місце серед добре підготовлених, націлених на перемогу юних науковців із 23 областей України та ряду країн (Грецької Республіки, Королівств Бельгії та Іспанії, Республіки Польщі). Проте наполеглива праця принесли гідний результат — Дарина Воздіган була визнана переможцем XI міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 -х класів загальноосвітніх навчальних закладів та нагороджена грамотою і подарунками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися