Луцький завод «Мотор» потребує кадрів
Волинь

Луцький завод «Мотор» потребує кадрів

23 квітня 2018, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор» потребує кваліфікованих працівників за професіями: налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням, оператор верстатів з програмним керуванням, слюсар-ремонтник, токар, фрезерувальник, верстатник широкого профілю. Про це повідомляє сайт міської ради.

На замовлення провідного підприємства України, що спеціалізується на ремонті авіаційних турбореактивних двигунів четвертого і третього поколінь для сучасних бойових літаків, Луцький міський центр зайнятості запросив  безробітних громадян, які зацікавлені в здобутті професії, з метою отримання кваліфікації та в подальшому працевлаштуванні на даному підприємстві на ознайомлювально-навчальний семінар.

Всіх професій, які затребувані на заводі «Мотор», навчають в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Особливу увагу фахівців з інженерними спеціальностями привернули професії оператор верстатів з програмним керуванням, налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням.

Робота щодо укомплектування кадрами ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» триває.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися