Міжнародний фестиваль літньої сеньйоріади вдруге у Луцьку
Волинь

Міжнародний фестиваль літньої сеньйоріади вдруге у Луцьку

22 серпня 2018, 14:55
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні(22 серпня)у Луцьку  розпочинається  другий міжнародний фестиваль сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я”, який організовує ГО «ЦО «УНІВЕРСИТЕТ ТРЕТЬОГО ВІКУ».

ІІ Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я»  переможець обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив. У Фестивалі беруть участь люди поважного віку від 50 років і старші, які належать до Університетів третього віку, територіальних центрів соціального захисту, інших організацій, які працюють з людьми поважного віку України та закордону.

Цей фестиваль поєднує в собі цілу низку заходів спортивного, культурного, історичного, розважального, психологічного характеру для людей поважного віку 50+ з метою сформувати у них концепцію здорового способу життя та активної життєвої позиції.

Міжнародний Фестиваль літньої сеньйоріади є унікальним заходом, який не має аналогів в Україні. І на майбутнє  стане одним з заходів, які роблять місто Луцьк привабливим для туристів і гостей міста, підвищуючи його імідж на національному і міжнародному рівнях.  Триватиме фестиваль два дні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися