На Волині контрабандист намагався наїхати на прикордонників
Волинь

На Волині контрабандист намагався наїхати на прикордонників

18 березня 2018, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Автомобіль високої прохідності виявили учора ввечері зі спостережної вежі прикордонники Луцького загону відділу «Доманово» біля кордону з Білоруссю, -інформує прес –служ ба Держприкордонслужби.

Під час переслідування команду прикордонників зупинитися водій проігнорував і  на направив транспортний засіб в бік автомобіля військовослужбовців Держприкордонслужби. Прикордонний наряд здійснив кілька попереджувальних пострілів вгору та по колесах авто.Намагаючись сховатись від правоохоронців, які його переслідували майже 2 кілометри,водій звернув на одне з приватних подвір'їв н.п. Млинове.Залишивши авто, водій вдався до втечі.

Прикордонним нарядом в рові між пунктами пропуску знайдено 4 пакунки сигарет загальною кількістю 2 740 пачок. Виявлений автомобіль передано співробітникам поліції. Згодом водія було встановлено, він виявися місцевим жителем 1973 року народження. До Ратнівського ВП ГУ НП у Волинській області направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за статтєю погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Триває перевірка.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися