На Волині перекрили дорогу лісовозам
Волинь

На Волині перекрили дорогу лісовозам

22 березня 2018, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 22 березня, жителі села Мосир Любомльського району перекрили дорогу лісовозам. Завантажені деревиною лісовози ДП “Любомльський лісгосп” розбивають дороги, -пише «Кордон».

Останньоюж краплею у чаші терпіння став той факт, що вантажівка, що приїхала за деревиною, розвертаючись у центрі села Мосир, понищила огорожу неподалік сільського хреста-оберега. Можливо, конфлікту й не було б, якби водій фури, що належить одній з фірм-клієнтів “Любомльського лісгоспу”, замість «накивати п’ятами», вибачився б перед людьми і пообіцяв полагодити паркан.

Претензії довелося вислуховувати головному лісничому ДП “Любомльський лісгосп” Василю Романюку. Люди, насамперед, вимагали негайно полагодити огорожу, на що представник лісгоспу відповів, що все буде відремонтовано вже наступного дня.

Йшлося і про перевантажування деревини просто на узбіччі дороги, хоча для цього у лісівників є спеціально визначені місця.Звучали й численні нарікання на те, що автомобілі з деревиною постійно руйнують дорогу, й не останню роль у цьому відіграє те, що лісу, на думку громади, стали вивозити значно більше. До речі, торік за кошти Вишнівської ОТГ (300 тисяч гривень, ще стільки ж на умовах співфінансування мала виділити обласна влада, але обіцянка виявилася цяцянкою) було відремонтовано частину шляху від автотраси Піща — Верба — Павлівка до села Ладинь. Втім сьогодні від ремонту немає й сліду .Саме тому громада вимагала від лісівників активніше допомагати в утриманні дороги, адже їхній транспорт руйнує її найбільше. Активісти зауважили: якщо лісівники не дотримають слова, вони знову перекриють  дорогу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися